MARX MEDIA

Välkommen till MARX MEDIA,
din agentur för videoproduktion och digitala medier i Knivsta och Uppland.

Vill du synas i mängden?  Behöver du en attraktiv närvaro online dygnet runt?
Det mest effektiva sättet idag är genom rörliga bilder, framför allt inom olika sociala medier.

MARX MEDIA LOGO

Film är det som mest delas i sociala medier och det finns idag inget bättre sätt att sprida information om dig och ditt företag. Vi hjälper små, mellanstora och stora företag att synas med rörlig bild/video.

Vi skapar företagsfilm och videoreklam som syns i den digitala djungeln och detta är vår specialitet:
Vi levererar från ax till limpa – från produktionsidé till färdigredigerad video. Porträttfilm, Presentationsvideo om företag, Produktpresentation, Reklamfilm, Videoannons, Intervju, Content Marketing m.m.

Boka gärna in ett förutsättningslöst – självklart kostnadsfritt – samtal där du berättar mer om ditt projekt eller din produkt, så ger vi förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget.

Tom MarxKontakt:
Tom Marx
Telefon: 0700-611 311

 

 

Systerverksamhet:
Marx & Partners.com
Business Establishment Consulting
Tyskland, Spanien och Sverige

Jag hjälper dessutom företag och organisationer med de utmaningar som kan uppstå vid expansion till Tyskland och Spanien (men även inom Sverige) och självklart även vid konsolidering av redan befintliga affärsområden i dessa länder. Jag erbjuder tjänster såsom interim konsult eller som Marx & Partners.com Logga extern konsult och är aktiv som interkulturellt tänkande Change Manager, Affärsutvecklare och Coach.

Jag behärskar de olika språken, har lång erfarenhet av att verka på dessa marknader samt besitter en djup förståelse av de kulturella skillnaderna mellan de olika länderna. På så sätt är jag väl rustad att hjälpa kunder med etableringen och utvecklingen av sina företag, tjänster och produkter på dessa marknader, detta genom bl.a. Lean Customer Development.

Hemsida: www.marxpartners.com