Noors Slott

Noors SlottKonferens – med tillgång till ett helt slott

Vy över Noors Slott

På Noors Slott får du den avspända atmosfär och exklusiva avskildhet som krävs för att gruppen ska kunna diskutera konfidentiella affärer och fokusera på beslut, utan att störas av andra gäster.

Noors SlottPå samma vis har ni egen matsal, där ni avnjuter utvalda drycker till vällagade måltider från vårt slottskök, omsorgsfullt tillredda av säsongens råvaror.

Med bara 20 minuter till Arlanda, är vi nära även för långväga gäster. Därmed kan du omvandla restid till kvalitetstid, för arbete eller pauser med aktiviteter i den vackra parken. Konferensrummen har träslottets charm och är modernt utrustade. De 27 sovrummen är inbjudande och ligger i flyglarna intill slottet. Med ett personligt och opretentiöst bemötande är vi lyhörda för dina önskemål kring tider och detaljer!

Bo och dinera som kungligheter under en helg!

Unna er en rofylld helg på Noors slott ett av Sveriges få bevarade träslott. Noors Slott ligger vackert beläget mellan två sjöar i en lugn och naturskön miljö, 20 minuter från Arlanda. Koppla av i äkta 1600-tals miljö och känn historiens vingslag. Njut av varandras sällskap i den vackra slottsparken eller i något av våra mysiga sällskapsrum.

I köket packar vi gärna en picknickkorg som ni kan ta med ut i parken eller till rundan på Vassunda golfbana. Eller varför inte bara vara? Du kan reservera egen tid i bastun med bubbelpool, och vill ni sitta för er själva under middagen så finns det möjlighet till det i någon av våra vackra matsalar. Sover gör ni skönt och ostört i rummen i slottets flyglar. Vakna upp till en härlig frukostbuffé i slottet eller varför inte avnjuta frukosten på rummet?

På Noors Slott ser vi till att varje detalj ger dig en underbar helhet.

Bröllop & fest – fira hos oss på slottet

Att arrangera ett bröllop eller en fest innebär många stora och små beslut, allt från lokal till dukning. Vi på Noors Slott har stor erfarenhet av att arrangera fester med många gäster och vi erbjuder den avlastning och den trygghet som du söker. Vi hjälper dig med maten och vinet, övernattning, transporter, ja, det mesta som behöver tas om hand inför och under den fantastiska festen. Vill ni ha ett riktigt slottsbröllop tar vi gärna fram inbjudningskort, kyrkoblad m m med vårt slottsvapen.

Hemsida: www.noorsslott.se
E-post: noorsslott@noorsslott.se
Telefon: 018-38 05 00
Kontaktperson: Sofia Hjärner

Sofia Hjärner, Noors Slott AB:Sofia Hjärner

Tillsammans med min moster driver jag strax utanför Knivsta vackra Noors Slott, ett av Sveriges äldsta bevarade träslott.

Jag är med i Knifsam därför att det ges tillfälle till en trevlig stund på morgonen där några av oss Knivstaföretag träffas och utbyter erfarenheter och gör affärer.